Atelier
Restauratieatelier Eva van Zuien is gespecialiseerd in het restaureren en conserveren van schilderijen.
Restauratie, atelier, Eva van Zuien, restaureren, conserveren, schilderijen
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
banner_atelier
atelier_left
HET ATELIER

Het restauratieatelier bevindt zich nabij het centrum van Breda en is op afspraak te bezoeken. Wanneer uw schilderij wordt bekeken in het atelier krijgt u mondeling advies. Meestal volgt een vooronderzoek waarna een behandelingsvoorstel met offerte wordt uitgebracht. Indien gewenst is het mogelijk een eerste afspraak op locatie te maken.

 

Een restauratie wordt uitgevoerd in nauwe afstemming met de opdrachtgever. Behandelingen worden gedocumenteerd in een restauratieverslag en voorzien van foto’s.

 

Het atelier is uitgerust met specialistische apparatuur om uw kunstwerk te bestuderen. De ruimte is goed beveiligd en geklimatiseerd. Eva heeft een uitgebreid netwerk van restauratoren, kunsthistorici en onderzoekers en werkt indien nodig samen met collega’s.